Aan de slag

Nadat u Kaspersky Endpoint Security hebt geïnstalleerd, kunt u het programma beheren met behulp van de volgende interfaces:

Beheerconsole van Kaspersky Security Center

Met Kaspersky Security Center kunt u Kaspersky Endpoint Security op afstand installeren, verwijderen, starten en stoppen. U kunt ook op afstand de programma-instellingen configureren, de beschikbare programmaonderdelen wijzigen en update- en scantaken starten en stoppen.

Het programma kan via Kaspersky Security Center worden beheerd met behulp van de beheerplug-in van Kaspersky Endpoint Security.

Voor gedetailleerde informatie over het beheer van het programma via Kaspersky Security Center raadpleegt u de Help van Kaspersky Security Center.

Kaspersky Security Center-webconsole en Kaspersky Security Center-cloudconsole

Webconsole van Kaspersky Security Center (hierna ook de Webconsole genoemd) is een web-app voor het centrale beheer en onderhoud van het beveiligingssysteem van een bedrijfsnetwerk. Webconsole is een Kaspersky Security Center-onderdeel met een gebruikersinterface. Voor gedetailleerde informatie over de webconsole van Kaspersky Security Center raadpleegt u de Help van Kaspersky Security Center.

Kaspersky Security Center Cloud Console (hierna ook de 'Cloudconsole' genoemd) is een cloudoplossing voor de bescherming en het beheer van bedrijfsnetwerken. Voor gedetailleerde informatie over de Cloudconsole van Kaspersky Security Center raadpleegt u de Help van de Cloudconsole van Kaspersky Security Center.

Met Webconsole en Cloudconsole kunt u het volgende doen:

Het beheer van Kaspersky Endpoint Security via de Webconsole, Cloudconsole en Beheerconsole van Kaspersky Security Center biedt verschillende opties. De beschikbare onderdelen en taken verschillen ook naargelang de console die u gebruikt.

In deze Help-sectie

Informatie over de beheerplug-in Kaspersky Endpoint Security voor Windows

Speciale aandachtspunten bij het werken met verschillende versies van beheerplug-ins

Bijzondere aandachtspunten bij het gebruik van geëncrypte protocollen voor interactie met externe services

Programma-interface

Aan de slag

Beleid beheren

Taakbeheer

Lokale programma-instellingen configureren

Kaspersky Endpoint Security starten en stoppen

Bescherming en controle van computer pauzeren en hervatten

Een configuratiebestand aanmaken en gebruiken

Standaardinstellingen van het programma herstellen